Martine van Groenigen
Martine van Groenigen Culinair nieuws 1 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Voor jou, van Culy: wallpapers voor je telefoon

Happy new year! Geen betere manier om het jaar te starten dan met cadeautjes, toch? Culy’s Ogechi ontwierp afgelopen jaar verschillende fantastische illustraties die onze artikelen sierden. Deze keer vroegen we haar om wallpapers voor je telefoon te ontwerpen en daar kwamen een aantal parels uit.

Kun je je telefoon meteen een culinaire opkikker geven.

Culinaire wallpapers van Ogechi

Mocht je een trouwe Culy-lezer zijn, dan is het je afgelopen jaar sowieso opgevallen. Niet alleen onze artikelen, maar ook onze Instagramposts kregen af en toe een vrolijke illustratie. Dit hebben we allemaal te danken aan Culy’s stagiaire Ogechi.

Naast dat ze heerlijk kan koken en mooi kan fotograferen, heeft ze ook een groot hart voor illustratie. Deze keer vroegen we haar om wallpapers voor op je telefoon te ontwerpen.

En van het resultaat worden we heel, heel blij. Ze ontwierp onder andere wallpapers met avocado’s, croissants, citrusvruchten en glaasjes wijn, allemaal in een gezellig patroontje. Liever één ingrediënt in de spotlights plaatsen? Ga dan voor de sinaasappel, twee klinkende glazen of een troostende kom ramen. Of download ze allemaal en wissel gewoon lekker af.

Zo download je de wallpapers

Wil je de wallpapers in hoge resolutie downloaden?

Klik op onderstaande links en bewaar ze als afbeeldingen op je telefoon.

Bedank ons later!

culinaire wallpapers
Bron: Ogechi Chibueze voor Culy

Culy cadeaulabels voor foodies

Eerder ontwierp Ogechi ook al een groot aantal labels die je aan cadeaus kunt hangen. Geen truttige ‘van / voor’ glitterplaatjes, maar stoere Culylabels met een croissant, een oester, een pakje roomboter, pasta, champagne en ga zo maar door.

Je kunt ze downloaden, printen en aan cadeautjes hangen. En niet alleen voor kerst natuurlijk, maar gewoon het hele jaar door.

culinaire wallpapers
Bron: Ogechi Chibueze voor Culy

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.