Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 8 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Kook live mee met de online masterclass van Culy x Nadiya Hussain!

Ons jubileumjaar kan niet meer stuk (Culy is dit jaar 10 geworden, yay), want we hebben een te gek online event speciaal voor alle lezers van Culy! Onze Britse heldin Nadiya Hussain komt namelijk naar Nederland en geeft op 22 oktober een gratis online masterclass, samen met Culy! Kook je mee?

Nadiya Hussain brengt dan haar nieuwe kookboek ‘Nadiya Bakt‘ uit. Om dit te vieren, organiseren Culy & Nadiya samen een online kookworkshop. Yes, we gaan bakken met Nadiya!

Op 22 oktober a.s. om 13:00 uur gaan Culy & Nadiya Hussain samen live met een masterclass voor de lezers van Culy. Jij kunt vanuit huis (gratis) meekijken én meekoken. Bovendien mogen tien gelukkige lezers Nadiya ontmoeten. Lees gauw verder!

Dit is waarom je Nadiya Hussain moet (leren) kennen

Zo doe je mee aan de masterclass

Wil je hierbij zijn? Blokkeer je lunchpauze dan maar vast in je agenda en kook met ons mee. In 45 minuten leer je Nadiya kennen, ontdek je haar tofste tips & tricks voor in de keuken en kijk én kook je mee met Nadiya en Culy. Na aanmelding sturen we je van tevoren een boodschappenlijstje en een link naar de masterclass.

Doe jij de boodschappen, dan kun je op 22 oktober om 13:00 uur live meekoken met Nadiya en Culy.

Meet & greet met Nadiya

Droom je ervan om Nadiya ook te ontmoeten? Snappen we, want boy is she lovely! Maar hoor dit: 5 gelukkige Culy-lezers mogen samen met een persoon naar keuze live bij de masterclass aanwezig zijn, in een kookstudio in Leiden. Er is ruimte voor een meet & greet, je kunt Nadiya je prangende culinaire vragen stellen en na de workshop gaan we gezellig samen aan tafel.

Wil je ook kans maken op de meet & greet met Nadiya en ben je beschikbaar om op 22 oktober naar de kookstudio in Leiden te reizen samen met een persoon naar keuze, geef dit dan ook aan bij je aanmelding (zie hieronder).

Culy kiest daarna 5 gelukkige lezers uit die samen met een vriend/vriendin Nadiya mogen ontmoeten.

Bron: Chris Terry

Zo kook je mee met Culy & Nadiya

Deelname aan de online masterclass is gratis! Dit is alles wat je ervoor hoeft te doen:

  1. Stuur een mailtje naar [email protected] met je volledige naam.
  2. Zet in de onderwerpregel ‘Masterclass Nadiya Hussain‘.
  3. Wil je ook kans maken op de meet & greet met Nadiya, zet daar dan nog ‘+ meet & greet‘ achter in de onderwerpregel én vermeld in je mailtje dat je erbij kunt zijn (“Ja ik ben beschikbaar om op 22 oktober naar Leiden te reizen”).

Meld je uiterlijk op 15 oktober aan. Na aanmelding ontvang je een boodschappenlijstje en een link naar de online masterclass op 22 oktober om 13:00 uur.

Stel je vragen aan Nadiya

Is er iets dat je móét weten van Nadiya? Stuur je vragen naar [email protected], dan stellen wij ze aan Nadiya.

Nadiya Hussain

> ‘Nadiya Bakt’ van Nadiya Hussain (Luitingh-Sijthoff) is vanaf 20 oktober te koop voor € 27,50.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.