Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 9 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Vrolijk nieuwtje: er zijn nu zeemeerminnenijsjes van Cornetto

In tijden waar in we – ondanks stralende zon – binnen moeten blijven is het van cruciaal belang om de sfeer er binnenshuis goed in te houden. Dat hebben ze bij Cornetto goed begrepen. Hun remedie? IJsjes die zó vrolijk zijn dat ze je humeur stante pede de hoogte in tillen. Maak kennis met de Cornetto Mermaid.

Jep, dat lees je goed. De nieuwste Cornetto is er eentje die 100% geïnspireerd is op zeemeerminnen. Waarom? “Om met een kleurrijk ijsje toch wat vrolijkheid en verfrissing te bieden”. Missie geslaagd, lijkt ons.

> En we werden ook al zo vrolijk van dat andere ijs-nieuws: Red Band en Venco ijsjes van je favoriete snoepjes

Opvallende looks

Alleen al de looks van het ijsje stemmen je behoorlijk vrolijk: de Cornetto Mermaid heeft een opvallend paars hoorntje en is gevuld met pastelroze en -groen roomijs.

Dat roomijs wordt afgewerkt met sprinkles in de vorm van blauwe sterretjes en crunchy miniparels. En hadden we de metallic verpakking met zeemeerminnenschubben al vermeld? Geniaal.

cornetto mermaid
Bron: Cornetto

Hoe smaakt de Cornetto Mermaid?

Hoe een zeemeerminnenijsje zich vertaalt qua smaak? Als een smakelijke combinatie van frambozenijs en matcha-ijs, overgoten met frambozensaus en sterren van witte chocolade.

Wil je de Cornetto Mermaid proeven, grijp dan snel je kans. Het gaat immers om een tijdelijke editie, die zowel in het standaardformaat als in de mini-variant verkrijgbaar is.

De Cornetto Mermaid mini’s liggen nu al in de schappen van de supermarkt. De gewone variant is enkel te koop bij Out of Home-locaties zoals benzinestations of horeca. 

Cornetto mermaid
Bron: Cornetto

Meer nieuws?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.