Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 15 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Ben & Jerry’s en Nike lanceren samen een sneaker: de Chunky Dunky

Groot nieuws voor fan van Ben & Jerry’s (en van Nike): onze ijsvrienden lanceren nu samen met Nike een wel érg smakelijke sneaker. De Chunky Dunky is geïnspireerd op de ijssmaak Chunky Monkey van Ben & Jerry’s en wordt wereldwijd in gelimiteerde oplage uitgebracht. Vanaf 23 mei is de sneaker in Nederland verkrijgbaar.

Ben & Jerry’s x Nike

Gooi je oude, afgetrapte gympies maar weg, want de nieuwe Ben & Jerry’s x Nike sneakers wil je hebben! De Chunky Dunky sneakers zijn een uitvoering van de ‘Dunk Low’ sneaker van Nike SB.

Ook herken je in de print en kleuren van de smaakvolle sneakers duidelijk je geliefde Chunky Monkey ijssmaak terug.

Bron: Ben & Jerry's

Waar zijn ze te koop?

De sneakers zijn limited edition, dus verkrijgbaar bij een beperkt aantal Nike verkooppunten wereldwijd. In Nederland zullen de Chunky Dunky’s vanaf 23 mei te koop zijn bij Ben-G Skateshop in Amsterdam, SPARKY in Zwolle en Sevenply in Rotterdam. Ook zijn ze op 25 mei te bestellen in de SNKRS app via de App Store of Google Play. De verkoopprijs ligt rond de 100 euro.

Het is niet voor het eerst dat de paden van de food wereld en de sneakerwereld kruisen: eerder al schreven we over de ode aan Parijse bakkers van Nike.

Kijk voor meer informatie over de Chunky Dunky sneakers op de website van Ben & Jerry’s

Nike Ben & Jerry's Chunky Dunky
Bron: Nike