Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 5 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Spontaan zin in BBQ? Gorillas bezorgt nu ook kant- en klare BBQ-boxen

Barbecuen in de natuur: we love it. Toch moeten we toegeven dat zo’n BBQ ook wel de nodige organisatie met zich meebrengt. Alles van te voren voorbereiden, inpakken en meesjouwen naar een plek in de natuur, dat kan wel efficiënter. Bezorgdienst Gorillas heeft daar wat op bedacht. Vanaf nu leveren ze namelijk niet alleen boodschappen tot voor je neus, maar ook barbecuepakketten met alles erop en eraan. En jep: ínclusief barbecue!

En dat is een behoorlijk geniaal idee van hen, als je ‘t ons vraagt. Het idee is bedacht voor de mannen van Heinz ketchup, die bij Gorillas zijn gaan aankloppen voor deze gave samenwerking.

BBQ-box van Gorillas

We stellen het ons al levendig voor: met dit mooie weer zit je met je vrienden in een park te chillen en na een paar drankjes besluit je dat een barbecue wel héél gezellig zou zijn. 10 jaar geleden kon je het je amper voorstellen, maar tegenwoordig kun je dat idee dus met één klik via een app omzetten in de praktijk.

Bestellen doe je eenvoudig met de app van Gorillas. 10 minuten later komt de koerier al aangefietst met alles wat je nodig hebt voor de barbecue. Briljant.

Wat zit er in zo’n box?

Wat je dan precies krijgt als je zo’n BBQ-box bestelt? De box bestaat uit een wegwerp BBQ, lucifers, maiskolven, hamburgers en bijhorende broodjes en twee sauzen: de classic Heinz tomatenketchup én de Heinz Burger Sauce.

Voor de niet-vleeseters is er ook een variant met een vega-burger. Heb je afval? Gorillas benadrukt dat de bezorgzak perfect dienst doet als afvalzak om nadien alles op te ruimen.

Geef mij zo’n BBQ-box!

Een BBQ-box van Gorillas en Heinz is te koop voor € 15 per box (twee personen) en is vanaf vandaag tijdelijk te bestellen via Gorillas.

Let wel: Gorillas is momenteel enkel actief in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Groningen, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Nijmegen & Tilburg. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.