Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Tip: je kunt de finale van Amsterdam Food Pitch dit jaar live volgen!

Wat is het lekkerste nieuwe product van 2020? Die vraag staat centraal bij Amsterdam Food Pitch. Bij deze wedstrijd krijgen nieuwe food innovaties een plekje in de spotlight. De finale is op donderdag 5 november te bekijken via een livestream.

De lijst ingezonden producten is inmiddels uitvoerig gekeurd door de vakjury, die 12 finalisten heeft bekendgemaakt. Die strijden op 5 november om de trofee voor ‘Lekkerste Product van 2020’. Via Youtube is de finale live te volgen.

Om 11:00 uur pitchen de finalisten, om 14:00 uur worden de winnaars bekendgemaakt door de jury.

Jouw stem telt!

Die jury bestaat uit Marjan Ippel (Talkin’ Food, journalist en food trendwatcher), Tjitze van der Dam (Executive (sous-) chef-kok, 24H chefs), Karin Richter (mevrouw Hamersma, bekend van De Kookboekwinkel), Gert Blaauw (algemeen directeur De Kweker) en Culy’s eigen Nancy van Batenburg.

Niet alleen de jury bepaalt wat het lekkerste nieuwe product is, ook jouw stem telt. Je kunt nog steeds stemmen op jouw favoriet via de website van Amsterdam Food Pitch. De publieksstemmen wegen voor 25% mee in het eindoordeel.

Over Amsterdam Food Pitch

Amsterdam Food Pitch wordt al drie jaar op rij georganiseerd door De Kweker: dé Amsterdamse groothandel voor professionals in food. De uiteindelijke winnaar van de Amsterdam Food Pitch mag niet alleen de titel ‘Lekkerste product van 2020’ dragen, maar komt ook in de schappen van De Kweker te liggen. Ook is er een geldprijs van € 1.500,- en ondersteuning van De Kweker bij de ontwikkeling en lancering van het product. Van keuken tot schap dus.

Check de finalisten via de website, stem op jouw favoriet en volg de finale live op donderdag 5 november vanaf 11:00 uur.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.