Claire de Court
Claire de Court Inspiratie 23 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Bij Zala’s in Utrecht geniet je van de Franse keuken in de bruisende binnenstad

Na alle vernieuwende, flexitarische en funky hotspots is het weer eens tijd voor een restaurant als Zala’s in Utrecht. Maak plaats voor een knusse sfeer, waar je kunt genieten van culinaire gerechten gebaseerd op de Franse keuken.

Gezelligheid, een leuke ligging en heerlijk eten. Zala’s heeft het allemaal. Wij nemen je mee naar de levendige binnenstad van Utrecht. Bij Zala’s kun je je wanen in Franse sferen en we love it! 

Dineren en ontbijten

Naast een restaurant, is Zala’s ook een Bed & BreakfastEen plek waar je lekker kan dineren, ontbijten én overnachten dus!

De eigenaar van Zala’s, Shafiqie Rahamnazai, heeft zijn bijzondere verhaal al eerder gedeeld. Hij is als asielzoeker naar Nederland gekomen. Hij begon als een afwasser in de horeca. Nu, 19 jaar later, heeft hij zijn eigen zaak: Zala’s!

Gastvrijheid is iets waar je bij restaurant Zala’s op kan rekenen. De sfeer in het restaurant is dan ook op en top met een inrichting die ons doet denken aan de huiskamer van thuis.

Vension Wildbraad @zalasrestaurantbnb

13 Likes, 0 Comments – Zala’s Restaurant / BnB (@zalasrestaurantbnb) on Instagram: “Vension Wildbraad @zalasrestaurantbnb”

Sfeervol genieten van een 3, 4 of 5 gangen arrangement bij Zala’s. Laat u zich culinaire meevoeren door de eigenzinnige gerechten speciaal gecreëerd door de chef. Want de chef houdt van verassen! #restaurants #culinaire #fijnproeven #utrecht #utrechtfood #zalas ##bookingcom #exploreutrecht #utrecht #dutchrestaurant #wijn #fransekeuken #iens #restaurant #thenetherlands

18 Likes, 0 Comments – Zala’s Restaurant / BnB (@zalasrestaurantbnb) on Instagram: “Sfeervol genieten van een 3, 4 of 5 gangen arrangement bij Zala’s. Laat u zich culinaire meevoeren…”

De chef bepaalt

Eén van de meest indrukwekkende dingen van Zala’s is het ‘Chef’s Choice’ menu. Dit is een verrassingsmenu van 3 tot wel 6 gangen. Klinkt heel chique, maar de prijzen vallen ons nog best mee. Voor een 3-gangenmenu betaal 34 euro. En gezien de lovende recensies, is dat het dubbel en dwars waard.

Naast dat je de keuze bij de chef kunt laten, kun je uiteraard ook zelf een gerecht van de kaart kiezen. Alle gerechten komen met groentes en garnering. Het á la carte menu is niet heel uitgebreid, maar wel allemaal vers bereid.

Zala’s Restaurant / Zala’s BnB #bookingcom #exploreutrecht #utrecht #dutchrestaurant #wijn #fransekeuken #iens #restaurant #thenetherlands

26 Likes, 0 Comments – Zala’s Restaurant / BnB (@zalasrestaurantbnb) on Instagram: “Zala’s Restaurant / Zala’s BnB #bookingcom #exploreutrecht #utrecht #dutchrestaurant #wijn…”

Wijntje erbij?

Wat is een Franse delicatesse zonder een passende wijn erbij? Bij Zala’s hebben ze een wijnaanbod dat hun huis-sommelier hoogstpersoonlijk aan je komt voorleggen. Zo heb jij de perfecte wijn bij jouw gerecht! Geen fan van wijn? Er is ook een uniek bierassortiment. Van Belgisch tot Blond, ze hebben het allemaal.

Adres Zala’s

Zala’s kun je vinden aan Trans 7 in Utrecht. Op maandag t/m zondag kun je er terecht van 16:00 tot 22:00. Kijk vooral even op de website voor meer informatie.

Meer hotspots in Utrecht:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.