Redactie
Redactie Culinair nieuws 15 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Woop woop: Tony’s Chocolonely introduceert twee nieuwe smaken

Goed nieuws: er is familie-uitbreiding op komst bij Tony’s Chocolonely! Er zijn twee nieuwe repen bij gekomen: melk-rabarber-crumble en puur-pecan-kokos.

Zoals alle Tony’s repen zijn ze verdeeld in ongelijke stukken, omdat het nog zo oneerlijk verdeeld is in de chocoladewereld.

Lekker puur

Puur-pecan-kokos is een nieuwe classic van Tony’s. Classics kun je in alle winkels vinden waar Tony’s Chocolonely wordt verkocht. De nieuwe pure reep (51% cacao) is gevuld met knisperende stukjes kokos en gebroken pecannoten, die voor een zachte bite zorgen. Een chocoladereep die je lastig weg kunt leggen. Je bent gewaarschuwd!

Deze smaak ligt vanaf deze week in de winkel.

Crrruumble

Speciaal voor Albert Heijn heeft Tony’s een estafettereep gemaakt: melk-rabarber-crumble. Gemaakt van de welbekende Tony’s melkchocolade met stukjes rabarber en crumble koek.

De reep is de opvolger van de melk pecan marshmallow en ligt vanaf nu zes maanden in het schap bij Albert Heijn, tot over een half jaar de volgende estafettereep met een winters recept het stokje weer overneemt. Rennen naar de winkel dus! Klaar voor de start…

Deze smaak ligt vanaf 11 mei in de winkel.

Over Tony’s Chocolonely

In Ghana en Ivoorkust werken er 460.000 volwassenen en kinderen als slachtoffer van moderne slavernij op cacaoplantages. Dit moet stoppen. Tony’s Chocolonely wil chocolade 100% slaafvrij maken. Niet alleen onze eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.