Redactie
Redactie Groningen 6 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

WiFi & Wafels: dit zijn de beste hotspots om te werken in Groningen

In deze nieuwe rubriek op Culy.nl verzamelen we de beste plekjes door heel Nederland waar je urenlang met je laptop kunt zitten werken (of video’s bekijken, door recepten scrollen…). Voorwaarden zijn dat de WiFi gratis is, de koffie goed gezet en je er een keur aan heerlijkheden kunt bestellen om je maag mee te temmen. Na AmsterdamUtrecht en Leiden is vandaag Groningen aan de beurt. 

Feel Good

We schreven al eerder over Feel Good, want dit gezellige zaakje in de sfeervolle Oude Kijk in Het Jatstraat is een aanwinst voor Groningen. Op de kaart staan voornamelijk gezonde gerechten, maar er wordt naast de sapjes en smoothies ook heerlijke koffie gezet. Ook fijn: Feel Good zit om de hoek van de universiteit van Groningen, ideaal voor studenten!

Feel Good – Oude Kijk in Het Jatstraat 29

‘t Feithhuis

In een statig pand in het centrum van de stad vind je ‘t Feithhuis. Het is een klassiek grand café met houten stoelen en tafels, goed vullende lunchgerechten en lekkere koffie.

‘t Feithhuis – Martinikerkhof 10

Het Concerthuis

De hele dag door kun je bij Het Concerthuis terecht voor heerlijke gerechtjes, eventueel om te delen. De bonen voor de koffie worden in huis gebrand en als het werk erop zit kun je nog even relaxen met een (speciaal)biertje of goed glas wijn. Alles mag, zolang je maar geniet.

Het Concerthuis – Poelestraat 30

Goud (H)eerlijk

Eén van onze must-visits tijdens een tripje naar Groningen is Goud (H)eerlijk. Hier is het altijd gezellig en word je goed geholpen. Of je nu komt voor een verse kom soep, snelle bak koffie of een uitgebreide lunch: hier wil je een keer heen! Tip: haal hier de (basilicum)olijfolie voor thuis!

Goud (H)eerlijk – Nieuwe Ebbingestraat 22

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.