Redactie
Redactie Koffiesalon 6 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Blender

Bij Blender ben je aan het juiste adres voor een fijne pauze met een lekkere kop koffie, koudgeperst sapje, broodje, een punt taart of yoghurt met granola en meer. Ze zijn gespecialiseerd in superfoods en vermijden geraffineerde suikers, maar serveren ook minder gezonde hapjes en wijn. 

Het meest fan zijn wij van het yoghurtmenu. Niet alleen worden er verschillende soorten yoghurt geserveerd (kokos, soja en Griekse), ook heb je de keuze uit meerdere superfoods, homemade granolasoorten en vers fruit. En eet je liever geen yoghurt? Ga dan voor de acai bowl met allerhande heerlijkheden.


Maar, dat is nog niet alles. Zo kom je hier ook voor de heerlijke belegde oathies (een soort broodje gemaakt van havermoutvlokken, soja, bessen, lijnzaad en noten), zuurdesem brood, salades, warme gerechten als soep en quiche. Erbij geniet je van een koud geperst sapje, gezonde smoothie, koffie, thee of bijvoorbeeld vlierbloesemlimonade.

Tot slot kun je tijdens de borrel kun je gaan voor een glas wijn of bier, inclusief borrelhapjes zoals crudités met een dip van blauwe kaas, antipasti of dim sum.

Zoals je merkt is er keuze genoeg. Kijk voor meer info en de openingstijden op de website.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.