Culy
Culy Koffiesalon 6 nov 2015

Blender

Bij Blender ben je aan het juiste adres voor een fijne pauze met een lekkere kop koffie, koudgeperst sapje, broodje, een punt taart of yoghurt met granola en meer. Ze zijn gespecialiseerd in superfoods en vermijden geraffineerde suikers, maar serveren ook minder gezonde hapjes en wijn. 

Het meest fan zijn wij van het yoghurtmenu. Niet alleen worden er verschillende soorten yoghurt geserveerd (kokos, soja en Griekse), ook heb je de keuze uit meerdere superfoods, homemade granolasoorten en vers fruit. En eet je liever geen yoghurt? Ga dan voor de acai bowl met allerhande heerlijkheden.

Blender4
Blender3

Maar, dat is nog niet alles. Zo kom je hier ook voor de heerlijke belegde oathies (een soort broodje gemaakt van havermoutvlokken, soja, bessen, lijnzaad en noten), zuurdesem brood, salades, warme gerechten als soep en quiche. Erbij geniet je van een koud geperst sapje, gezonde smoothie, koffie, thee of bijvoorbeeld vlierbloesemlimonade.

Tot slot kun je tijdens de borrel kun je gaan voor een glas wijn of bier, inclusief borrelhapjes zoals crudités met een dip van blauwe kaas, antipasti of dim sum.

Zoals je merkt is er keuze genoeg. Kijk voor meer info en de openingstijden op de website.

Cheeeeeers ?✌️ #smoothietime #friends #sun #weekendjeweg #healthy #jummie

A photo posted by Nadia (@nadiadenieuwemeiden) on

This is sooooo good #foodporn

A photo posted by @jillsalven on

Lunch met lieve @lauraenjames?Salade met gerookte zalm & radijs voor mij, Laura koos voor een salade met prosciutto & burrata. Ik schreef al eerder over Blender (http://happybynature.nu/blender-relaxte-haarlemse-hotspot-langs-de-gracht/): gaan!

A photo posted by Simone Braaksma (@happybynaturenl) on

What happened this afternoon… #superfood#blender#haarlem#chocolate#veganfood#veganfoodporn#veganfoodshare#raw#rawfood#igfood#snack#awesome#delicious#yummy#glutenfree#sugarfree#dairyfree#cake#pie#food#foodporn#foodshare#cleaneating#eatclean#healthy#fitfood#fitgirls#health

A photo posted by Marjolein (@fooddiarystories) on

Lunch today at Blender! This is an awesome bowl of coconut yogurt with buckwheat chocolate granola, fresh fruit, gojis and bee pollen. Yummy! Also had a delicious hazelnut ice coffee and ginger tea. Nomnomnom! This is my favorite place in town ?. #lunch#fruit#awesome#plantbased#raw#rawfood#cleaneating#eatclean#fit#food#foodporn#foodshare#health#healthy#igfood#instafood#love#mouthwatering#photooftheday#vegetarian#yummy#blender#picoftheday#fitgirl#fitfood#superfood#dairyfree#sugarfree#glutenfree#freshfruit

A photo posted by Marjolein (@fooddiarystories) on

Reageer op artikel:
Blender
Sluiten