Culy
Culy Inspiratie 6 juli 2015

White Rabbit in Moskou is één van de beste restaurants ter wereld

Nieuw dit jaar in de lijst van de 50 beste restaurants ter wereld is White Rabbit in Moskou. Met één van de mooiste uitzichten van de stad én een keuken waar je U tegen zegt is dit restaurant meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Hoewel Rusland niet bepaald bekend staat om haar hoogstaande gastronomie, is het zeker een land om in de gaten te houden. Zo worden de grote steden steeds interessanter op culinair gebied én vind je er een aantal van de beste restaurants ter wereld.

White Rabbit is daar een goed voorbeeld van en kwam dit jaar op nummer 23 nieuw binnen in de lijst van de 50 beste restaurants ter wereld. Hier zwaait Vladimir Mukhin de pollepel, bij wie de authentieke Russische keuken hoog in het vaandel staat, maar dan op een veel hoger niveau en een stuk moderner.

WhiteRabbit_dish2_2015WhiteRabbit_dish1_2015

Niet alleen het eten is een reden om het restaurant te bezoeken. Het is namelijk gelegen op de zestiende etage van de sjieke Smolensky Passage en heeft een adembenemend uitzicht over de hele stad. En als het weer het toelaat neem je plaats op het prachtige terras in de zon.

Het thema van White Rabbit is grappig genoeg Alice in Wonderland en dit zie je dan ook terug in de bijzondere meubels en schilderijen aan de muren.

En de prijzen? Die zijn opvallend genoeg laag. Waar bij veel van de restaurants in de lijst een menu al gauw een paar honderd euro kost (exclusief drankjes), betaal je bij White Rabbit ‘slechts’ €90,- voor een 7-gangenmenu.

Kijk op de website voor meer informatie zoals het adres en hoe te reserveren. 

white-rabbit-med-crop
Bron: Time Out
WhiteRabbit_interior_4_2015
12888

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
White Rabbit in Moskou is één van de beste restaurants ter wereld
Sluiten