Redactie
Redactie Inspiratie 10 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

De nieuwste trend in New York: watermeloenwater

Wij zijn heel erg fan van watermeloen in de zomer: het lest de dorst en is lekker fris en zoet. Een perfecte zomersnack dus. En nu is daar WTRMLN WTR: een puur drankje gemaakt van watermeloen. De trend in Amerika is rijzende

Voor dit drankje wordt watermeloen tot sap geperst (het vruchtvlees, maar niet de schil) met een klein beetje citroensap daaraan toegevoegd. Er worden geen onnodige stoffen aan toegevoegd, en geen extra water of suiker. Daardoor is het een supergezond drankje: het heeft twee keer de kaliumwaarde van een banaan, het zit bomvol vitamine A en C, magnesium en lycopeen en het bevat slechts 60 calorieën.

1964833_590017904422919_598493003_n

Naast dat dit watertje je bloeddruk verlaagt schijnt het ook je libido ontzettend te verhogen. De makers willen graag dat de consument dat weet, volgens hen wordt het dan een nog groter succes (dat geloven we graag).

Deze trend doet ons denken aan het tegenwoordig hippe kokoswater. Dat zag je eerst alleen in de Verenigde Staten, tegenwoordig is het ook in elke Nederlandse supermarkt te koop.

Watermeloenwater is nu helaas alleen nog maar in New York verkrijgbaar bij biosuper Wholefoods en vanaf april ook aan de westkust van de Verenigde Staten. Laat het ook maar snel naar Nederland komen…!

large_wtrmln-wtr-thumbs

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.