Redactie
Redactie Inspiratie 1 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Wafels met bizarre toppings bij Waffle On in Londen

Bij Waffle On in Londen hebben ze een nieuwe aanpak als het gaat om wafels en toppings. Hier beleggen ze wafels niet alleen met traditionele toppings als poedersuiker en slagroom, maar met dry cured bacon, zalm of geitenkaas met vijgen.

Waar we in Nederland gewend zijn aan louter zoete toppings, is het in onder andere het Zuiden van de USA een populaire gewoonte om chicken and waffles te eten als ontbijt. En dat is niet de enige plek waar ze dol zijn op dit soort combinaties.

De meest bijzondere toppings staan bij Waffle On op het menu en laten dit nu net toppings zijn waar wij héél blij van worden. Denk aan bacon met maple syrup, Aziatisch gekruide eend met huisgemaakte pruimensaus en vers fruit met chocoladesaus gemaakt van alleen de beste Belgische chocolade.

Niet alleen de toppings, maar ook de wafels zelf worden bij Waffle On met zorg bereid. Honderden recepten probeerden ze uit voordat ze de ultieme bereiding hadden ontwikkeld. Het werd een lichte, luchtige en krokante wafel die door de toevoeging van karnemelk zowel met zoete als hartige toppings goed combineert.

De wafels van Waffle On vind je op verschillende plekken in Londen. Bekijk de locaties hier.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.