Redactie
Redactie Inspiratie 29 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Van trein tot toilet: met Wilddineren eet je op de meest bizarre plekken

Van een verlaten trein tot een vliegtuig en van de zolder van de Beurs van Berlage tot de toiletten van de Patronaat in Haarlem: Wilddineren is een initiatief dat luxe diners realiseert op de meest bizarre plekken. 

De ondernemers achter Wilddineren raakten geïnspireerd toen ze een dinerboot zagen varen op de Amsterdamse grachten. Ze dachten na over meer bizarre locaties om uit eten te gaan en als snel werd het eerste Wilddiner georganiseerd.

Het doel is om je uit je dagelijkse routine te sleuren en een memorabele avond te verzorgen. Niet alleen zijn de locaties uniek, ook wordt het eten tot in de puntjes verzorgd en kun je genieten van sprekers, tafelwisselingen en livemuziek.

Wilddineren is overigens niet alleen door de avond zelf een gaaf concept, iedereen die eraan meewerkt doet dit op vrijwillige basis. En de gasten? Zij betalen aan het einde van de avond zelf de prijs.

Wil je je aanmelden voor een volgend diner? Dat kan. De datum én locatie worden pas op de dag zelf bekend gemaakt per SMS, om je zo nog meer uit je dagelijkse routine te trekken.


Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.