Redactie
Redactie Inspiratie 16 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Twee wereldsteden in één: restaurant Paris New York

Het Franse architectenbureau Cut Archictectures verenigt in hamburger (!) restaurant Paris New York in Parijs, het beste van the city of love met de highlights van the city of blinding lights. Het resultaat? Waarschijnlijk de meest chique hamburgertent die je ooit hebt gezien.

Karakteristieke zwart-witte Parijse tegeltjes zijn gecombineerd met felle Broadway-geïnspireerde lampjes en stalen elementen verwijzen naar zowel de Eiffeltoren als het Vrijheidsbeeld. Nu maar hopen dat de hamburgers van hoge kwaliteit zijn… Met het interieur zit het in ieder geval goed!

Je vindt Paris New York aan de 50 rue du Faubourg Saint-Denis in het 10e arrondisement in Parijs.

dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_27bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_3adezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_4dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_13dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_15bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_21bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_23sqadezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_25dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_3dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_5dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_11dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_12

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.