Culy
Culy Inspiratie 16 april 2013

Twee wereldsteden in één: restaurant Paris New York

Het Franse architectenbureau Cut Archictectures verenigt in hamburger (!) restaurant Paris New York in Parijs, het beste van the city of love met de highlights van the city of blinding lights. Het resultaat? Waarschijnlijk de meest chique hamburgertent die je ooit hebt gezien.

Karakteristieke zwart-witte Parijse tegeltjes zijn gecombineerd met felle Broadway-geïnspireerde lampjes en stalen elementen verwijzen naar zowel de Eiffeltoren als het Vrijheidsbeeld. Nu maar hopen dat de hamburgers van hoge kwaliteit zijn… Met het interieur zit het in ieder geval goed!

Je vindt Paris New York aan de 50 rue du Faubourg Saint-Denis in het 10e arrondisement in Parijs.

dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_27bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_3adezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_4dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_13dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_15bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_21bdezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_23sqadezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_25dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_3dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_5dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_11dezeen_Paris-New-York-restaurant-by-CUT-Architectures_ss_12

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Twee wereldsteden in één: restaurant Paris New York
Sluiten