Redactie
Redactie Inspiratie 1 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Topkok Jeroen de Zeeuw als private chef bij je thuis

Jeroen de Zeeuw is geen onbekende in culy-land. De chefkok was eerder werkzaam bij Michelinsterren-restaurants als The Fat Duck (UK) en De Vrienden van Jacob (Landgoed Duin & Kruidberg), maar kookte ook bij Nevy en Podium. Tegenwoordig is hij in te huren als private chef bij je thuis. Wat een luxe!

Veel mensen houden van lekker eten en doen dat graag met vrienden, maar komen in de keuken zelf niet verder dan een lasagne of biefstuk met aardappeltjes. Daar komt Jeroen to the rescue. Hij kookt bij je thuis een lunch of diner een menu naar jouw wens. Van 3 gangen tot een amusediner waar acht tot tien kleinere gerechtjes worden geserveerd.

Je tafel wordt mooi gedekt en de beste wijnen worden klaargelegd. Het enige wat je nodig hebt is een keuken voor Jeroen en een stel vrienden die al dat lekkers komen proeven. Hoe decadent is dat?

Een geheel verzorgde avond inclusief amuses, aperitief, 4 gangen diner, en friandises is mogelijk vanaf €100,- p.p. Een private dining diner bij je thuis kan vanaf 6 personen. Meer info? Check Jeroens website of Facebook.

2012-12-19 03.49.51IMG_0495 kopieIMG_0570

In dit mooie filmpje zie je precies wat Jeroen doet:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.