Redactie
Redactie Inspiratie 7 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Tof Kickstarter-project: met deze gadget spray je boter op je brood

We houden allemaal van boter, maar niets is zo vervelend als koude boter op toast proberen te smeren. Gelukkig komt daar nu verandering in met de Biēm Butter Sprayer. 

De Biēm Butter Sprayer is een handig pompje waarmee je met slechts één druk op de knop een stuk koude boter verandert in een vloeibare nevel. Ideaal voor op (geroosterd) brood, maar ook voor bijvoorbeeld popcorn en groenten of om een ovenschaal in te vetten.

Ook fijn: het apparaatje smelt niet alle boter in één keer, maar per spray een bepaalde hoeveelheid. Hierdoor kan je de spray in de koelkast bewaren en gebruiken wanneer je wil. Daarbij is de spray ook geschikt voor onder andere olijf-, zonnebloem- en kokosolie.

De spray is gelanceerd met behulp van een Kickstarter-campagne en niet zonder succes! Op dit moment staat de teller al op $126.100,-, waarmee het beoogde doel van $42.000,- ruimschoots is gehaald.

Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om de Biēm Butter Sprayer naar Nederland te laten versturen, maar hopelijk verandert dit in de toekomst. Meer weten? Kijk dan op de website

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.