Redactie
Redactie Gadgets 21 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Tof Kickstarter-project: met de strakke lunchbox Prepd maak jij de blits op je werk

De tijd van Tupperware-bakjes en plastic broodtrommels met het bekende elastiek eromheen is voorbij. We komen steeds meer toffe lunchboxes tegen, maar van het duurzame (en strak ontworpen) Prepd Pack werden we wel héél blij!

Kickstarter-project Prepd is dé nieuwe manier om je lunch mee naar je werk te nemen. Of dit nu restjes van gisteren zijn, een op zondag gemaakt maaltje of gewoon een snelle salade: Prepd is zo ontworpen dat je alles zonder enige moeite mee kunt nemen.

De Prepd Packs bestaan uit een houten case met aan de binnenkant een siliconen matje. Erin vind je de bakjes, die varieren van maat en vorm. Hierdoor kun je alles (of het nu een simpele stapel boterhammen, een restje pasta van gisteren of een salade met dressing en croutons apart is) makkelijk meenemen en jij bepaalt zelf de samenstelling.

Ook fijn: de bakjes lekken niet en kunnen in de vaatwasser, vriezer en magnetron. Ja, aan alles is gedacht!

There’s an app for that

Naast het slimme design is er ook nog een app ontwikkeld. Hierin vind je een keur aan recepten voor smakelijke lunchgerechten én de hoeveelheden zijn zo aangepast dat ze perfect in een Prepd Pack passen. Handig!

De gemeenschappelijke factor van de recepten is dat ze gezond zijn. Zo kun je ze zoeken op basis van een dieet, wat je doel is (bijvoorbeeld afvallen of gezonder eten) of per hoofdingrediënt. Daarbij zie je bij elk gerecht de voedingswaarden, zodat je precies weet wat je binnenkrijgt.

Kickstarter

Dat de lunchbox goed wordt ontvangen moge duidelijk zijn. Het beoogde doel van $25.000,- is ruimschoots gehaald en er staat inmiddels $102.450,- (gister was dit nog $62.590,-) op de teller.

Meehelpen? Dat kan nog tot 26 februari. Voor €45,- (exclusief verzendkosten) krijg je een Prepd Pack, inclusief magnetische bestekset en een complete set bakjes.

Meer weten over het project? Kijk dan onderstaande video.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.