Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 11 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Tof: er is nu barbecuesaus van Pharrell Williams!

Naast succesvolle artiesten grootbrengen, is er nog iets wat de familie van Pharrell Williams héél goed kan: sauzen maken. Hun NoNo Sauce, naar familierecept, is al jarenlang de favoriete barbecuesaus van Pharrell. En daar kun jij nu van meegenieten.

Barbecuesaus van Pharrell

In de Williams Family Kitchen – van de familie van Pharrell – wordt bijzonder lekker gekookt. Pharaoh Williams, de vader van Pharrell, bedacht ooit zijn eigen befaamde barbecuesaus die hij NoNo Sauce heeft genoemd.

Vanwaar die naam? “Er wordt ons gevraagd of het chilisaus is en er wordt ons gevraagd of het barbecuesaus is. Maar er is niets dat erop lijkt, dus noemen wij het NoNo Sauce”, aldus de familie Williams.

Barbecuesaus van Pharrell Williams
Bron: Williams Family Kitchen

Waar koop je deze bbq saus?

De saus is een beetje pittig, zoet en bevat een zuurtje. Er zitten onder andere tomatenpuree, cayennepeper, knoflook en specerijen in. Heel lekker om vlees, vis of groenten in te marineren of af te lakken, bij de barbecue.

NoNo Sauce wordt gemaakt en gedistribueerd door Dean & DeLuca: een beroemde delicatessenwinkel in de Verenigde Staten. Daar kun je de barbecuesaus dan ook kopen. NoNo Sauce is ook online te koop, maar helaas nog niet in Nederland. Wordt het toch nog even die vrienden in Amerika lief aankijken dus…

Een deel van de opbrengst van de bbq saus gaat trouwens naar de WFK Foundation: de eigen organisatie van de Williams Family Kitchen, die het geld doneert aan goede doelen die zich inzetten om honger te bestrijden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.