Culy
Culy Gadgets 15 sep 2012

Todd Selby komt met culinair (foto)boek om van te watertanden

Wie hem nog niet kent zal vanaf dit punt niet meer zonder kunnen: Todd Selby. Deze interieurfotograaf vergaarde roem met zijn website TheSelby waarop hij foto’s publiceerde van de interieurs van de meest bijzondere mensen met interessante levens, inclusief de bijbehorende vaak spraakmakende huisraad. Zijn boek “The Selby is in you place” valt inmiddels onder de klassiekers van de boeken voor op de koffietafel.

Todd Selby vond het tijd voor iets nieuws: binnenkijken bij restaurants. Edible Selby, zoals het boek zal heten, schept hoge verwachtingen. In zijn prachtige nieuwe boek neemt hij je mee naar de meest bijzondere keukens van de mooiste restaurants, door verschillende landen verspreid over de hele wereld, eco-chique rooftop gardens en naar de huizen van de beste chefs van dit moment.

Als je het boek nog steeds niet interessant lijkt raden we je aan om te kijken op zijn website waar je ongetwijfeld meegesleurd wordt door zijn prachtige foto’s. In oktober dit jaar zal het prachtige boek voor €27,50 in de winkels verschijnen (o.a. bij The American Book Center op het Amsterdamse Spui) en op Bol.com kan je ‘m alvast reserveren.

Selby6Selby5Selby4Selby7Selby3Selby2

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Todd Selby komt met culinair (foto)boek om van te watertanden
Sluiten