Redactie
Redactie Inspiratie 15 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Inspiratie voor je Paastafel

De hapjes staan al klaar, en ook aan de drankjes wordt gewerkt, maar staat je tafel er wel mooi bij? Met deze foto’s kan het haast niet fout gaan, dus begin op tijd en haal de paastakken maar tevoorschijn!

Een kleine tip: een tafel ziet er al een stuk meer paas-proof uit door het gebruik van op elkaar aansluitende pastelkleuren. Kies er één als hoofdkleur, en laat deze vervolgens, afgewisseld door andere kleuren, steeds terugkomen.

Een mooie botervloot

Geen paastafel zonder boter, toch? Serveer deze boter liefst in een mooie botervloot. Zo houd je hem ook mooi vers en niet té zacht op de ontbijttafel.

Schaal met versierde eieren

Heb je enig idee hoe leuk een mooie schaal, gevuld met beschilderde eieren staat? Helemaal als je ze in dezelfde stijl versiert en misschien zelfs verschillende soorten eieren gebruikt zoals op onderstaande foto.

Konijnen servetjes

Klik hier om te zien hoe je je servetten vouwt tot een konijntje.

Mini boeketjes

Gebruik lege eierschalen en eierdopjes als mini vaas voor kleine boeketjes bloemen. Ook leuk: hang ze in een stel paastakken!

Schattige eierdopjes

Leg wat vers geplukte grassprietjes in de eierdopjes, voordat je hier de gekookte eitjes in legt. Of maak zelf dopjes van een stukje hout!

eitje en croissant bij paasontbijt

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.