Streetfoodconcepten openen hun deuren op De Pier van Scheveningen

Als tegenwicht voor de bekende poffertjeskramen en softijssalons zullen binnenkort meerdere vernieuwende food-, drink- en winkelconcepten hun eigen stek krijgen op De Pier van Scheveningen. 

Voor het gloednieuwe project zijn negen ondernemers gevraagd die hun deuren openen voor het publiek. Zo krijgen onder andere The Rough KitchenFirma Pickles Burgers & Wines, SHACK en Frites uit Zuyd/Par Hasard er een eigen stek. Daarbij wordt er ook een zogenaamde Craft Beer Bar geopend waar meer dan 35 verschillende speciaalbieren zullen worden geschonken.

Naast dat je er verschillende gerechten en drankjes zal kunnen bestellen, komen er natuurlijk ook voldoende zitplaatsen. Denk aan meerdere terrassen, maar ook een rooftopbar met uitzicht op zee.

Wanneer de concepten precies hun deuren zullen openen is nog niet bekend, maar De Pier zal dagelijks van 10.00 tot 22.00 toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie en updates op de website.

collage-ondernemers-de-pier

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!