Redactie
Redactie Inspiratie 28 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

5 hotspots voor de beste broodjes pulled pork

Eerst Amsterdam, dan Zandvoort en via de UK naar Chicago? Bij deze hotspots moet je de pulled pork gaan proeven, want my o my wat zien deze Instagram foto’s er smakelijk uit.

The Rough Kitchen
In Nederland kunnen we een aardig broodje pulled pork verzorgen. Het was daarom heel moeilijk om maar één plek in Amsterdam te noemen, maar het is ons gelukt. The Rough Kitchen in de Foodhallen serveert namelijk góddelijke broodjes én heerlijke plateaus met pulled pork in de hoofdrol.

Bellamyplein 51, Amsterdam

Ubuntu Beach, Zandvoort
Van de zomer gaan we voor pulled pork naar Ubuntu Beach. We kunnen niet wachten om op een zonnige dag – met de voetjes in het zand – te genieten van deze pulled pork taco’s met dikke frietjes. Is het al zomer?

Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

Pitt Cue Co.
Een van de beste plekken voor pulled pork in Londen is Pitt Cue Co. Ze begonnen met een food truck en hebben nu hun eigen restaurant met – slechts – 30 zitplaatsen. Helaas nemen ze geen reserveringen aan dus wil je een tafeltje bemachtigen? Wees er dan vroeg bij!

1 Newburgh Street, Soho, Londen, Verenigd Koninkrijk

Pork & Co
Canterbury is wellicht niet de eerste plaats waaraan je zou denken voor een goed broodje pulled pork. Toch willen we aanraden: ben je in de buurt, ga dan zeker langs Pork & Co. Na het lezen van dit stuk, wil je er meteen naartoe.

18 Sun Street, Canterbury, Verenigd Koninkrijk

Lillie’s Q
Pulled pork is éigenlijk de trots van de zuidelijke Amerikaanse staten, maar in Chicago kunnen ze er ook wat van! Na het zien van deze foto… Need we say more?

1856 West North Avenue, Chicago, Verenigde Staten

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.