Redactie
Redactie Inspiratie 28 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Spaghetteria komt met tweede filiaal in Amsterdam West

Na ruim een jaar open te zijn heeft ook de rest van Amsterdam Spaghetteria aan de Van Woustraat in de Pijp ontdekt en zijn ze klaar voor een nieuwe uitdaging: een tweede filiaal in Amsterdam West. 

Het nieuws is nog maar net uit of de vreugdedansjes worden al gemaakt en Culy’s Liselotte horen we al een kreet van vreugde slaken: “Yes! Nu hoef ik niet meer heel Amsterdam door te fietsen voor een goed bord Italiaanse pasta!” 

Bij Spaghetteria draait het om één ding: verse, zelfgemaakte pasta die op traditioneel Italiaanse wijze wordt bereid door de chef. Zelf importeren ze biologische bloem uit Toscane en Emilia Romana en maken ze er vervolgens verschillende pasta’s van. De kaart bestaat uit zes voortdurend wisselende gerechten, met altijd een goede verhouding vis, vlees en vega. Daarnaast is het mogelijk de pasta’s in de glutenvrije variant te bestellen.

Pasta

Ben je na het eten ook zo lyrisch als wij en wil je een voorraadje aanleggen? Dan heb je mazzel, je kunt de ingrediënten namelijk ook meenemen om thuis je maaltje klaar te maken.

Het filiaal zal over ongeveer vier maanden haar deuren openen op de hoek van de Douwes Dekker- en Jan Hanzenstraat. Tussen de Kinkerstraat en Admiraal de Ruijterweg, ter hoogte van de Tweede Kostverlorenkade.

Houd de Facebookpagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.