Redactie
Redactie Inspiratie 28 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Shock-O-latier Dominique Persoone krijgt eigen televisieserie op 24Kitchen

Dominique Persoone, de Belgische Shock-O-latier die de Rolling Stones chocolade leerde snuiven, chocoladesculpturen verkoopt in zijn winkels én ‘s werelds beste chocoladeboek schreef, is een activiteit rijker. Vanaf 3 april zal hij elke woensdag te zien in zijn tv-programma op 24Kitchen.

In zijn bijzondere televisieprogramma Master of Chocolate laat Dominique zien dat koken met chocolade verder gaat dan alleen taarten & repen, en een culinair festijn is voor jong en oud. Van cacaostempels voor kinderen tot de lekkerste chocolade tarte tatins (jep, dat bestaat!), het komt allemaal aan bod in Master of Chocolate.

Al eerder werd het programma uitgezonden op de Belgische zender Njam, maar dit jaar wordt het dan ook eindelijk uitgezonden op food channel 24Kitchen, yes! Zet je telefoon op stil en leg je favoriete reep vast klaar, want vanaf 3 april is Master of Chocolate elke woensdag bij jou op de buis.

Kan je niet wachten tot april en wil je nu al genieten van de bijzondere creaties van chocoladegod Persoone? Dat kan. Klik hier om te zien waar de winkels zijn en wat voor bijzonders je kan verwachten.

dominique

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.