Redactie
Redactie Inspiratie 22 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Scoop! Dit wordt de jury van het Net5 bakprogramma Bake My Day

Na het enorme succes van Heel Holland Bakt op Omroep MAX (waar dit jaar een tweede seizoen van komt), brengt dit jaar ook Net5 een bakprogramma op de buis. In het programma Bake My Day gaan amateurbakkers tegen elkaar strijden. Zojuist is bekend geworden wie de juryleden zijn…

Niemand minder dan onze favoriete patissier Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn, directeur van Bakery Institute, vormen de jury van deze nieuwe tv-show. Hidde is natuurlijk bekend van zijn bedrijf van Dreams of Magnolia, zijn macarons en nougat én zijn webshop The Grown Up Candy Shop. Deze twee bakhelden presenteren tevens het programma.

Over een goede week starten de opnames van dit kakelverse culinaire programma. Vijf weken lang zullen er elke week zes kandidaten met elkaar de strijd aangaan, waarna een grote finaleweek zal volgen.

De uitzendingen staan momenteel gepland vanaf 7 april. Het zal een vrolijke doch strenge wedstrijd worden waar het banketbakkersambacht hoog in het vaandel zal staan en de beste amateurbakker zal zegevieren.

Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.