Culy
Culy Inspiratie 31 aug 2014

Pure chocolade bij Chocovivo in Los Angeles

In Los Angeles vind je Chocovivo, een chocolatier die haar chocolade produceert volgens het ‘bean-to-bar’ concept: een transparant proces van kweker tot eindproduct. Traditioneel, puur en √≥ zo lekker. ¬†

Transparantie is in de wereld van chocolade zeldzaam. Toch is het Patricia Tsai Рeigenaresse van Chocovivo Рgelukt om bij het hele productieproces van haar chocolade betrokken te zijn. Ze vond een teler in Tabasco, Mexico, waar ze de cacaobonen direct kan afnemen en verzekerd is van kwaliteit. En de chocolade maakt ze vervolgens zelf!

Zodra Patricia de bonen geleverd krijgt, heeft ze het verdere verwerkingsproces zelf in handen en dit¬†proces houdt zij zo simpel mogelijk. Ze gebruikt de gehele cacaoboon, breekt deze in cacaonibs en maalt de nibs tot een cacaomassa. Zonder de toevoeging van¬†aroma’s of extracten. Zo behouden de cacaobonen hun voedingswaarde √©n pure smaak.

Met natuurlijke kruiden, fruit en nootjes maakt Patricia de lekkerste smaken zoals amandel/zeezout en zwarte sesam/goji bessen. Ga dit zeker proeven als je in L.A. bent!

12469 W Washington Blvd
Culver City, Los Angeles
www.chocovivo.com

33719_442273027878_5076464_n
Bron: Facebook

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Pure chocolade bij Chocovivo in Los Angeles
Sluiten