Culy
Culy Inspiratie 31 mei 2015

Onze favoriete homemade sauzen voor bij de barbecue

Hoera, het barbecueseizoen is weer geopend! Dat betekent met vrienden en familie in de tuin, tafels vol salades, vers stokbrood, een rokerige barbecue én allerlei sauzen. En we maken die sauzen het liefst helemaal zelf. Hoe? Dat laten we je graag zien.

Knoflooksaus

Een romige knoflooksaus is heerlijk bij de barbecue. Alleen al om een stukje stokbrood in te dippen… Maak hem zelf en – geloof ons – je haalt hem nooit meer uit een flesje. Bekijk hier hoe je de saus maakt.

Knoflook saus stock

Barbecuesaus

Bij een barbecue hoort natuurlijk, ehh, barbecuesaus. Je maakt het heel makkelijk met ingrediënten die je waarschijnlijk al in je voorraadkast hebt staan. Ons supermakkelijke recept vind je hier.

homemade barbecuesaus

Citroen- of knoflookmayonaise

Voor bij de barbecue is een gewone mayonaise een beetje saai. Varieer daarom met smaken als citroen of knoflook. Ook lekker: een mayonaise met een beetje kerrie. Bekijk hier al onze favorieten variaties op de klassieke mayo.

Aioli mayonaise stock

Whiskey-cocktailsaus

Whiskey-cocktailsaus is een echte klassieker voor bij de barbecue en supermakkelijk te maken. Je hebt slechts vier ingrediënten nodig: mayonaise, een beetje cayennepeper, ketchup en whiskey. Bekijk hier welke hoeveelheden je nodig hebt.

dip Whiskey cocktailsaus stock

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Onze favoriete homemade sauzen voor bij de barbecue
Sluiten