OMG: er is nu een donut van The Simpsons verkrijgbaar

De favoriete snack van Homer Simpson is nu ook voor ons (niet-tekenfilmfiguren) verkrijgbaar: er is een donut van The Simpsons op de markt. Jawel! De Amerikaanse donut-keten Krispy Kreme brengt hiermee een ode aan de animatieserie.

D’ohnut

Als je The Simpsons in een gerecht zou mogen vatten, dan kom je natuurlijk automatisch bij de donut uit. Sterker nog: Homer Simpson, het opperhoofd van de familie, is gek op donuts.

En precies de donut die Homer het liefste eet, is nu uitgebracht door Krispy Kreme. Hij is de D’ohnut gedoopt, naar het favoriete stopwoordje van Homer (‘D’oh!’).

donut van The Simpsons
Bron: Krispy Kreme

Donut van The Simpsons

Maar hoe smaakt die donut van The Simpsons dan in vredesnaam? Hij wordt beschreven als een geglazuurde donut met een laagje witte chocolade met aardbeien. En natuurlijk mogen de regenboog sprinkles niet ontbreken!

De donut is verkrijgbaar bij filialen van Krispy Kreme in Australië. Aussies kunnen de donuts ook online bestellen. Per D’ohzijn natuurlijk…

donut van The Simpsons
Bron: Couch Potatoism

“D’OH!” ? SIMPSONS D’OHNUT [email protected]? . Krispy Kreme have thrown out a new flavour! Not the Nutella-filled OG like I’d hoped for, but I’m still excited! I haven’t had one of these in a while and almost forgot how soft and FLUFFY they are! Not usually a fan of strawberry flavoured anything, but this was great! And of course it wouldn’t be a Homer Simpson donut without a nice bite taken out of it!

A post shared by Every Crumb (@everycrumb) on

What’s good @7elevenaus ??? . . . . . #simpsons #dohnut #krispykreme #donuts #snacks #7elevenaus #7eleven

A post shared by ?✨magical~mumma✨???‍???‍????? (@magicalmumma) on

Reageer op artikel:
OMG: er is nu een donut van The Simpsons verkrijgbaar
Sluiten