Redactie
Redactie Inspiratie 3 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Vlaamsch Broodhuys start met Niven Kunz pop-up restaurant NIVEN

Vlaamsch Broodhuys is goed in brood bakken, maar wil méér. Een nieuw initiatief: in hun Baker’s Cafés willen ze bevriende topchefs hun kookkunsten laten vertonen voor een beperkte periode. Aan sterrenchef Niven Kunz de eer om de spits af te bijten.

Het pop-up restaurant zal 6 tot en met 13 januari plaats nemen in Vlaamsch Broodhuys op de 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam. Niven Kunz heeft hiervoor een 10-gangen sterren diner samengesteld voor 50 euro per couvert. Kleine, lichte gerechten bereid met veel groenten en lokale producten. Uiteraard kan er bij al dit heerlijks een passend wijnarrangement besteld worden.

Een broodhuis en een ambitieuze chefkok leveren een mooie combinatie op. Daarom wordt ook het brood niet vergeten tijdens dit unieke diner. Voor dit evenement zal Niven enkele broden speciaal afgestemd op dit menu ontwikkelen. Alle gasten van het pop-up restaurant krijgen een fijne verrassing mee voor het ontbijt de volgende ochtend, zodat het genieten nog even doorgaat.

Reserveringen voor Pop-up restaurant Niven in Amsterdam zijn mogelijk via Restaurant NIVEN 070-307 79 70 of via [email protected].

Meer informatie over Niven is te vinden op zijn website www.restaurantniven.nl en op twitter.com/NivenKunz

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.