Redactie
Redactie Inspiratie 11 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Net geopend op het Eindhovense Strijp-S: Vershal Het Veem

Niet alleen Amsterdam en Rotterdam zijn gezegend met een prachtige foodhal, ook het Zuiden van het land kan op de komst van overdekte culinaire markten rekenen. Want waar eerst alleen Den Bosch aan de beurt leek te zijn, wordt eind dit jaar ook in Eindhoven een foodhal geopend. 

Al lange tijd wordt het Veemgebouw in Eindhoven (gevestigd op het populaire Strijp-S) grondig verbouwd. Waar het gebouw eerst fungeerde als het magazijn van Philips, is het nu één grote bouwput en maakt het ruimte voor het nieuwe concept.

De foodhal komt op de begane grond van het Veemgebouw en wordt dé plek voor het halen van alleen de mooiste producten. Er zal plek zijn voor ruim dertig ondernemers, maar wie deze plekken zullen invullen is helaas nog niet bekend.

Als alles volgens de huidige planning verloopt, worden de deuren van de nieuwe foodhal eind dit jaar geopend. Klik hier voor de laatste ontwikkelingen.

Geopend!

Afgelopen weekend is de foodhall geopend onder de naam Vershal Het Veem. Er wordt de komende twee weken weliswaar nog proefgedraaid (dit omdat nog niet alle plekken gevuld zijn), maar het is er al goed druk. Fijn pluspunt: bezoekers kunnen gratis parkeren.

In De Vershal kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen & (luxe) delicatessen, maar ook een hapje & drankje. Denk bijvoorbeeld aan Indonesische gerechten, charcuterie, kaas, wijn, vers gebrande noten, thee, taartjes en hamburgers. Ook is er een tijdelijke pepernotenwinkel van Van Delft gevestigd.

 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.