Redactie
Redactie Inspiratie 6 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s serveert nu de McLobster roll (in Amerika)

We schreven er al eerder over (+ een fijn recept): de lobster roll. Een decadent broodje vol kreeftenvlees. In New England (in de Verenigde Staten) zijn ze er zo dol op, dat zelfs de McDonald’s ‘m tegenwoordig serveert.

De McLobster roll kost 8 dollar en bestaat uit een geroosterd zoet broodje, gevuld met 100 procent Noord-Atlantische kreeft, mayonaise en sla. Het broodje bevat ‘slechts’ 290 calorieën (ter vergelijking: een Big Mac doet 530 calorieën).

Een krant uit Portland probeerde het broodje uit, lees hier hun verslag.

Nicole Garvey, woordvoerder van de fastfoodketen, is bij met de toevoeging van de lobster roll aan het menu: “The return of the Lobster Roll is exciting because we have requests for it every summer.”

Niet alleen in Amerikaanse McDonald’s filialen prijkt het broodje kreeft op het menu: bij de keten in Canada én in Italië wordt -ie ook verkocht. Daar voegen ze ook nog selderij en citroen toe aan het broodje.

De McLobster roll vind je bij de filialen door heel New England, waar de Amerikaanse staten  Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont onder vallen. Nu nog wachten op een Nederlandse versie…

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.