Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Inspiratie 25 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

LEKKER HEMA: een heerlijke nieuwe HEMA winkel vol food in Tilburg

Goed nieuws: HEMA heeft een geheel nieuw foodconcept geïntroduceerd. Met LEKKER HEMA wil onze favoriete winkelketen het dagelijks leven leuker en makkelijker maken.

Sinds vandaag is de nieuwe winkel in Tilburg geopend. Daarin wordt een deel van je zoek-, plan- en doe-werk uit handen genomen door goed eten voor nu of straks aan te bieden. Eten waar je blij van wordt.

Maar wat kun je nu precies verwachten van dit nieuwe concept? Welnu, je vindt in de gloednieuwe store in Tilburg de lekkerste verse producten en maaltijden voor thuis. Er is een take-away gedeelte waar je heerlijke warme stroopwafels, verse sappen, ijs, warme rookworst en tosti’s kunt halen.

Fotografie: Mo Barends

HEMA pizza’s uit de steenoven

Daarnaast is er een restaurantgedeelte met 175 zitplaatsen (wow!), met als echte eyecatcher een meterslange tafel waar je met z’n allen gezellig samen aan kunt zitten. Hier geniet je van allerlei nieuwe gerechten, waaronder ambachtelijk gemaakte pizza’s uit de steenoven, verse salades, huisgemaakte soepen, vers gegrilde hamburgers en friet met allerlei lekkere toppings.

Maar ook voor huisgemaakt gebak en versgeperste smoothies en sappen ben je bij HEMA nog steeds aan het juiste adres. Red velvet cake, anyone?

Op naar Tilburg!

Je vindt de nieuwe LEKKER HEMA store aan de Heuvelstraat 24 in hartje Tilburg. Deze opening is het startsein van een pilot met winkels in Tilburg, Antwerpen, Brussel, Maassluis en Veghel. Wij kunnen niet wachten!

lekker hema

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door HEMA

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door HEMA

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.