Culy
Culy Inspiratie 23 mei 2016

Koffie in een ijshoorntje: dé Instagram-trend van dit moment

Als er iets makkelijk Instagram-waardige kiekjes oplevert, is het latte art wel. De Instagram-trend van dit moment gaat echter een stapje verder, namelijk cappuccino geserveerd in een ijshoorntje! 

Dayne Levinrad is werkzaam bij The Grind Coffee Company in Johannesburg (Zuid-Afrika). Hier ontwikkelde hij één van dé Instagram-trends van dit moment: coffee in a cone.

Begin januari plaatste Dayne Levinrad zijn eerste koffie in een ijshoorntje met chocolade op Instagram, waarna maar liefst 1 miljoen foto’s werden geüpload met de hashtag #coffeeinacone.

Het maken van een ‘koffie bestendig’ hoorntje bleek uiteindelijk moeilijker dan gedacht. Zo vertelt Dayne in een interview met CNN dat ze aardig wat hebben geëxperimenteerd, totdat ze tot de uiteindelijke verhouding van verschillende chocoladesoorten kwamen voor de binnenkant van het hoorntje.

Uiteindelijk heb je slechts 10 minuten de tijd om van je capu te genieten, waar je nog gerust een paar minuten van af mag snoepen als je nog een mooie foto wil schieten. Tja, je moet er iets voor over hebben…

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Koffie in een ijshoorntje: dé Instagram-trend van dit moment
Sluiten