Redactie
Redactie Inspiratie 14 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Klein maar héél fijn restaurant in Milaan: 28Posti

Iedereen die een redelijk woordje Italiaans spreekt had het al begrepen: bij het cute restaurant 28 Posti is er plek voor 28 hongerige foodies. Gelegen in een rustig straatje in een van de meest romantische buurten van Milaan, Navigli, is dit een parel van een authentiek Italiaans restaurant. 

Het restaurant in Milaan is ontworpen door de Italiaanse architect Francesco Faccin en daadwerkelijk gebóuwd door lokale gevangenen, als onderdeel van een sociaal project. Ontwerper Faccin koos in het interieur voor stoer beton stucwerk, een bakstenen muur en gerecyclede houten stoelen, tafels, deuren en wandpanelen. De coole lampen zijn gemaakt van oude plastic flessen en in de openingen van de muren worden bijzondere Keniaanse sculpturen tentoongesteld.

De heerlijke traditionele gerechten zijn van de hand van de echte Italiaanse chef Caterina Malerba. Caterina werkt met lokale producten van de hoogste kwaliteit die met respect voor mens en natuur gemaakt zijn. 28Posti is een heerlijke, serene plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van goddelijke Italiaanse hapjes.

Het menu (in het Italiaans) bekijk je hier.

28 Posti
Via Corsico 1, Milano

posti-128posti-128posti-228posti-428posti-528posti-6posti-8posti-2

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.