Redactie
Redactie Inspiratie 15 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian komt ook naar Den Haag

In 2008 opende Jamie Oliver zijn Jamie’s Italian restaurant in Oxford. Inmiddels is het stoere eetconcept geliefd over de hele wereld, met vestigingen in Australië, Rusland, Singapore en Zweden. En na de vestiging in de Rotterdamse Markthal is nu Den Haag aan de beurt!

“We are proud to announce that the second Jamie’s Italian restaurant will open her doors in The Hague very soon.” Deze tekst is te lezen op het Instagram-account van het restaurant. Jamie opent in het Sijthoff gebouw in de Grote Marktstraat in Den Haag. Wanneer de tweede vestiging precies opent, is nog niet bekend.

Over Jamie’s Italian

Het idee van Jamie’s Italian is een ‘neighbourhood’ restaurant, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Betaalbaar en toegankelijk, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Deze ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in het Engelse Oxford, als een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo (de bekende Italiaan uit Jamie’s tv-shows en YouTube video’s). De zaak was en is een weerspiegeling van hun passie en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants; van Sydney tot aan Dublin.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.