Redactie
Redactie Inspiratie 20 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian komt naar Nederland

In 2008 opende Jamie Oliver zijn Jamie’s Italian restaurant in Oxford. Inmiddels is het stoere eetconcept geliefd over de hele wereld, met vestigingen in Australië, Rusland, Singapore en Zweden. En binnenkort is Nederland aan de beurt!

Het restaurant zal in het najaar van 2015 openen in de Rotterdamse Markthal. Het idee van Jamie’s Italian is een ‘neighbourhood’ restaurant, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Betaalbaar en toegankelijk, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Deze ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Meer over Jamie’s Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in het Engelse Oxford, als een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo (de bekende Italiaan uit Jamie’s tv-shows en YouTube video’s). De zaak was en is een weerspiegeling van hun passie en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants; van Sydney tot aan Dublin.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.