Redactie
Redactie Inspiratie 5 jul 2015
Leestijd: 3 minuten

Deze 7 internationale foodbloggers moet je volgen (en wel hierom)

Bij Culy volgen wij nogal wat foodbloggers. Zowel nationaal als internationaal, met de mooiste fotografie en de meest inspirerende recepten. De volgende 7 foodbloggers steken er internationaal – wat ons betreft – met kop en schouders bovenuit. We vertellen je graag waarom.

Dennis the Prescott

Dennis is een foodie uit Canada, die de meest prachtige foto’s maakt van vaak stoere en spectaculaire gerechten. Neem nu deze caprese burger. Daar wil je toch meteen je tanden in zetten?

Izy Hossack van Top with Cinnamon

De Londense Izy begon op vijftienjarige leeftijd haar blog Top with Cinnamon. Inmiddels is de dame 19 en heeft ze op Instagram meer dan 149.000 volgers. En dat is niet voor niks. Haar blog is werkelijk stunning te noemen.

Top with Cinnamon staat vooral vol lekkere, zoete baksels. Van pannenkoeken tot wafels en van brownies tot taartjes. Allemaal even clean gefotografeerd, waardoor je meteen zin krijgt om lekker te gaan bakken.

David Lebovitz

David Lebovitz werkte lange tijd samen met Alice Waters bij Chez Panisse, voordat in 1999 zijn blog online kwam. Toen David in 2004 naar Parijs verhuisde, werd de website een officiële blog waar hij zijn verhalen en recepten met zijn lezers nog steeds deelt.

David Lebovitz gebruikt in zijn recepturen pure, verse en eerlijke ingrediënten. Hij is opgeleid als patissier, maar kookt ook regelmatig hartige gerechten.

Lees ook ons artikel over de favoriete kookboeken van David Lebovitz.

Aran Goyoaga van Cannelle et Vanille

Aran is een expat uit Spanje (Baskenland) en woont in de Verenigde Staten. Cannelle et Vanille is volgens Aran gevuld met gerechten die haar doen denken aan vroeger.

Alle recepten die ze op haar blog zet, zijn glutenvrij. Aran kookt namelijk glutenvrij vanuit gezondheidsoverwegingen.

Neem ook vooral een kijkje op haar Instagram-account. Hier vind je sprookjesachtig mooie foto’s. Pure nostalgie!

Sarah Britton van My New Roots

My New Roots gaat om healthy food. Sarah kookt vooral biologisch en eet weinig vis, vlees, zuivel of eieren. Ze kookt vanuit een holistisch oogpunt en maakt graag gebruik van alles wat de natuur te bieden heeft.

Van huis uit is Sarah geen kok en ze volgende ook geen training of opleiding. Ze leerde het zichzelf, omdat dit is wat ze zelf het allerliefste doet.

Brittany Mullins van Eating Bird Food

Eating Bird Food is de blog van Brittany. Deze dame woont in de VS en heeft een gezonde leefstijl hoog in het vaandel staan; ze is dan ook health coach en personal trainer.

Raadpleeg haar blog daarom voor gezonde receptjes. Bijvoorbeeld voor deze mini appeltaartjes zonder suiker en gluten.

Joy Wilson van Joy the baker

Joy Wilson ken je misschien al van haar boek Homemade Decadence. Wij noemende het al in dit overzicht van kookboeken van succesvolle foodbloggers.

Op Joy the Baker vind je vooral heerlijke baksels afgewisseld met af en toe een hartig recept. Als je de receptenindex bekijkt, begin je toch spontaan te watertanden?

Beeld bovenaan: Sarah Britton

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.