Redactie
Redactie Inspiratie 28 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

In Londen is een paleo-proof restaurant geopend

Aan Westbourne Grove in Londen opende onlangs Pure Taste: een restaurant waar uitsluitend gekookt wordt vanuit het paleo principe. En dat betekent dat alleen gerechten zonder zuivel, granen, peulvruchten, geraffineerde oliën en suikers op het menu staan.

We horen je denken: ‘Gerechten zonder zuivel, granen en suikers, is dat wel lekker?’ Met een beetje creativiteit zeker, en dat laten ze bij Pure Taste ook zien. Het menu staat namelijk vol met de meest smaakvolle gerechten.

Bron: Facebook

Wat dacht je van wilde eendenborst met een knolselderij-rösti en een saus van clementines als hoofdgerecht? En een chocoladetaartje met cacao nibs, gojibessen en gekaramelliseerde bananenijs toe. Het ijs wordt overigens gemaakt van kokosroom en honig. En de ‘Italian bread sticks’? Die worden gemaakt van gemalen amandel…

Bij ieder gerecht staat precies aangegeven of het vegetarisch, veganistisch of bijvoorbeeld zonder noten is bereid. En ook als je een strict dieet volgt kunnen ze daar bij Pure Taste rekening mee houden. Maar ook als je niet paleo eet, lijkt ons dit restaurant zeker de moeite waard.

115 Westbourne Grove, W2 4UP Londen

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.