Redactie
Redactie Inspiratie 6 mei 2015

In dit restaurant staat alles in het teken van de perfecte Instagram-foto

Ben jij ook zo verslaafd aan Instagram en wachten je tafelgenoten inmiddels standaard met eten wanneer je bord op tafel verschijnt? Dan is dit restaurant in Tel Aviv écht iets voor jou! 

Sinds februari dit jaar serveert restaurant Catit (in Tel Aviv, Isra√ęl) in samenwerking met Carmel¬†Winery¬†het zogenaamde¬†Foodographymenu.¬†Hierbij zijn zowel de gerechten als het servies speciaal ontworpen om zo je Instagram foto’s n√≥g mooier te maken.

Er zijn verschillende soorten borden ontworpen, zo hebben sommigen een eigen achtergrond en kunnen anderen zelfs ronddraaien zodat je heel gemakkelijk de juiste hoek kan vinden. Ook tof: ze hebben een ingebouwde iPhone-houder zodat het fotograferen nóg makkelijker wordt!

En alsof dit nog niet genoeg is, bieden ze bij het menu foodfotografie workshops aan met de beste fotograaf van het land. Gaaf!

Het Foodography-menu is helaas al volgeboekt. Maar, wees niet gevreesd: de organisatie is van plan om het concept internationaal uit te breiden. Wij hopen met smart dat het ook naar Nederland komt!

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
In dit restaurant staat alles in het teken van de perfecte Instagram-foto
Sluiten