Redactie
Redactie Culinair nieuws 6 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

In dit restaurant staat alles in het teken van de perfecte Instagram-foto

Ben jij ook zo verslaafd aan Instagram en wachten je tafelgenoten inmiddels standaard met eten wanneer je bord op tafel verschijnt? Dan is dit restaurant in Tel Aviv écht iets voor jou! 

Sinds februari dit jaar serveert restaurant Catit (in Tel Aviv, Israël) in samenwerking met Carmel Winery het zogenaamde Foodographymenu. Hierbij zijn zowel de gerechten als het servies speciaal ontworpen om zo je Instagram foto’s nóg mooier te maken.

Er zijn verschillende soorten borden ontworpen, zo hebben sommigen een eigen achtergrond en kunnen anderen zelfs ronddraaien zodat je heel gemakkelijk de juiste hoek kan vinden. Ook tof: ze hebben een ingebouwde iPhone-houder zodat het fotograferen nóg makkelijker wordt!

En alsof dit nog niet genoeg is, bieden ze bij het menu foodfotografie workshops aan met de beste fotograaf van het land. Gaaf!

Het Foodography-menu is helaas al volgeboekt. Maar, wees niet gevreesd: de organisatie is van plan om het concept internationaal uit te breiden. Wij hopen met smart dat het ook naar Nederland komt!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.