Culy
Culy Nieuws 8 jul 2016

IKEA Japan serveert een zwarte hotdog (zou jij ‘m eten?!)

Een van de maffe foodtrends van dit moment lijkt het kleuren van eten te zijn. We zagen al regenboog bagels, zwarte hamburgers en zwart ijs. IKEA Japan voegt een nieuw item toe aan deze collectie: zwarte hotdogs.

De zogenaamde Ninja Dogs zijn bij de Japanse vestigingen van IKEA te koop voor omgerekend € 2,69. Daarvoor krijg je een 20 centimeter lang zwart broodje met een 30 centimeter lange zwarte hotdog.

Die kleur komt niet omdat ze verbrand zijn, maar omdat ze gekleurd zijn met eetbare bamboe houtskool. En dat schijnt ook nog eens goed voor je lichaam te zijn, aldus de makers.

Mocht je in Japan zijn en in voor een avontuur, ga dan zeker even langs IKEA. Deze zwarte hotdog is daar tot 31 december 2016 te bestellen.

IKEAのNINJADOG食べました!忍者ニンニン! #IKEA #NINJADOG #Japanlimited #hotdog #イケア #IKEAJAPAN #black #food #junkfood

A photo posted by ちゃんぴ (@champi39) on

#ninjadog #ninja #hotdog #japan #ikea #ikeabistro #ikeafood #30cm #bambooash #忍者ドック #忍者 #ホットドッグ #竹すみ #blackdog #黒い #イケア #イケアフード Today I had a Ninjadog. The ninjadog is all over the news in Europe and in Japan. The sausage is made black with bamboo ash and it's 30cm long. ? 今、ヨーロッパと日本のニュースで話題になっている忍者ドッグをイケアで食べました。竹すみでパンもソーセージも真っ黒‼ ソーセージが何と30cm! かなりの食べごたえあります。お腹いっぱい。?

A photo posted by ー Stig ー (@skaffapingvin) on

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
IKEA Japan serveert een zwarte hotdog (zou jij ‘m eten?!)
Sluiten