Redactie
Redactie Inspiratie 24 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Hollandse meesters te zien op limited edition ijsjes van Magnum

Kunstliefhebbers met een sweet tooth verzamelt u: want genieten wordt verheven tot een nieuwe kunstvorm met de samenwerking tussen Magnum en het Mauritshuis.

Vanaf nu is er de Magnum Mauritshuis Collection, bestaande uit twee limited edition ijsjes. De smaken zijn geïnspireerd op twee topstukken van het museum in Den Haag: Vermeers ‘Meisje met de parel’ en ‘Het puttertje’ van Fabritius.

Deze wereldberoemde schilderijen inspireerden Magnum tot de zoektocht naar hun eigen meesterwerk. Met als resultaat: de meest verrukkelijke limited editions van Magnum ooit. Ook bijzonder: voor het eerst zijn er hele noten door het ijs verwerkt.

Er zijn twee smaken. De ene bestaat uit romig ijs met hazelnootsmaak, stukjes hazelnoot, hazelnootsaus en een dikke laag krakende Magnum chocolade. De ander bestaat uit vanille-ijs met stukjes pistache en donkere chocolade, omhuld door een laag witte Magnum chocolade.

De twee bijzondere limited editions van Magnum zijn verkrijgbaar via ah.nl en bij geselecteerde Albert Heijn-vestigingen.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.