Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 5 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Hier wil je bij zijn: de Lowlander pop-up diners in de Oude Hortus (Utrecht)

Lowlander (van die lekkere biertjes!) organiseert de tofste pop-up diners op bijzondere plekken door heel Nederland. Next stop: de Oude Hortus in Utrecht. Daar organiseert de Amsterdamse bierbrouwer een fantastisch diner in de buitenlucht, passend bij hun bieren.

Brouwerij Lowlander ken je vast van hun lekkere biertjes met opvallend leuke etiketten. Maar de Amsterdamse brouwer heeft ook al meerdere succesvolle edities georganiseerd van hun inmiddels befaamde botanisch pop-up diner.

Lowlander pop-up diners
Bron: Lowlander

Pop-up diners op een bijzondere plek

Wat moet je je erbij voorstellen? Nou, lange tafels in het gras, op een unieke (buiten)locatie, met allemaal leuke mensen om je heen die een liefde voor eten delen. Een gastchef kookt een fantastisch diner van 4 gangen, passend bij 4 heerlijke bieren van Lowlander. Er is een aperitief, koffie, thee en een waanzinnige omgeving om in je op te nemen met al je zintuigen.

De liefde voor botanicals die Lowlander heeft (en die ze allemaal in hun bieren stoppen), wordt uitgebreid bezongen op je bord en om je heen. Je eet dan ook echt middenin de natuur!

Lowlander pop-up diner in de Ouder Hortus in Utrecht

Lowlander goes Utrecht

In juli dekt Lowlander haar tafels weer op een hele bijzondere locatie: de Oude Hortus in Utrecht. Deze botanische tuin bevindt zich middenin het centrum van Utrecht, maar is toch een oase van rust. Bovendien beschikt het over de oudste, nog bestaande universitaire hortuskassen van Nederland.

De Lowlander pop-up diners in de Oude Hortus in Utrecht worden georganiseerd op 12, 13, 19, 20, 28 juli. Tickets kosten € 59,80 en kun je online kopen. Let op: er is een gelimiteerd aantal plekken, dus boek snel.

Na Utrecht reist Lowlander in augustus door naar Rotterdam en in september naar Amsterdam. Houd de site in de gaten voor data en tickets.

Lowlander pop-up diner
Lowlander Beer

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.