Redactie
Redactie Inspiratie 31 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Hier koop je het mooiste vintage servies online

Zoek je goede adresjes om vintage servies online te kopen? Wij hadden hetzelfde probleem en gingen voor jullie op speurtocht. Het resultaat: een lijst met de handigste webshops om prachtig oud glaswerk, borden, kopjes en bestek te bestellen.

Hier koop je het mooiste vintage servies online

 

Marché du Pre

Marché du Pre is een winkel in Amsterdam, maar hun webshop is vooral waar we zo blij mee zijn. Hier vind je oude gietijzeren items van Le Creuset, zilveren soeplepels en suikerpotjes die uit oma’s kast lijken te komen.

Kookmeisje

Anne-Ruth van de blog Kookmeisje verzamelt al zo lang ze zich kan herinneren antiek servies. Vorig jaar opende ze dan ook haar eigen webshop, waarin ze zelf gevonden schatten met iedereen deelt.

Denk aan grote schalen voor uitgebreide diners, mooie kommen voor een gezellig etentje, prachtige bordjes voor een stukje homemade taart en meer. Prijzen variëren, waardoor je het beste zelf een kijkje kunt nemen in de digitale winkel.

MyCupOfRetro

Deze online winkel komt uit Brabant en heeft bijzondere retro items op voorraad. Van kitscherige kopjes (pink omhoog!) tot Delfs-blauwe bordjes.

Boulot Dodo

Deze Franse shop verkoopt allerlei vintage snuisterijen, waaronder ook artikelen voor in de keuken. Prachtige Laguiole messen bijvoorbeeld, of gekke kleine schaaltjes. Alsof je op een Franse bric-à-brac markt loopt!

Smetana Vintage

Deze Etsy-winkel zit in Oekraïne, en er zitten dan ook een hoop Sovjet-Unie objecten in de collectie. Een soeppan met een konijn, anyone?

RocheStudioVintage

In deze webshop vind je ook vintage servies online; vooral veel oude spulletjes voor taarten en ander gebak. Perfect voor als je je taartjes op een ouderwetse manier wil presenteren.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.