Redactie
Redactie Inspiratie 5 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

Heerlijke Berlijnse winkel én webshop voor thee: Paper & Tea

Ken je dat enthousiaste, tikje hysterische gevoel wanneer je een ge-wel-di-ge webshop gevonden hebt? Precies dát gevoel hadden wij toen we deze prachtige Berlijnse shop Paper & Tea vonden. Wat je er zoal kunt scoren? Je raadt het al: papier en thee. En wel de meest sophisticated kaarten, opschrijfboekjes en bijzondere losse theesoorten. 

Paper & Tea is zowel een webshop als een fysieke winkel in Berlijn. Het merk is gespecialiseerd in zeldzame theeën en prachtige thee accessoires zoals kopjes, theepotten en mooie potten voor je losse thee. Het doel van Paper & Tea is om de klassieke thee-cultuur te integreren in ons moderne leven. Onze favorieten zijn de elegante kommetjes en off white kaarten met mooie teksten.

Toevallig een tripje naar Berlijn gepland? Bezoek dan zeker de schitterende winkel aan de Bleibtreustrasse. Hier vind je alles wat je ook in de webshop vindt, maar dan méér.

paperandtea-5paperandtea-7paperandtea-1

Betalen & Verzenden

Betalen gaat gemakkelijk met Visa of Mastercard, de verzendkosten naar Nederland zijn €15,-. Tip: bestel samen met een vriend of vriendin of koop meteen cadeautjes voor bijvoorbeeld verjaardagen. Leuk én goedkoper.

Paper & Tea, Bleibtreustrasse 410623, Berlijn


jo

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.