Redactie
Redactie Inspiratie 5 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Heaven on earth: Nutella in een spuitfles

Met de komst van Nutella Squeeze wordt het beetje bij beetje duidelijk: onze gebeden zijn gehoord. Wat is er nu leuker (en lekkerder) dan heerlijk romige Nutella in een spuitfles? Juist, helemaal niets!

Geen vieze Nutella-messen meer in de wasbak, geen smerige handen meer door de pot goed leeg te schrapen en geen teleurstelling meer wanneer je het op je toetje probeert te smeren (geloof ons, dat lukt niet).

Nutella

Nutella in een spuitfles vinden wij nu al één van de betere uitvindingen van dit jaar. Eén klein minpuntje: Nutella Squeeze is niet in Nederland te koop, en de kans dat het hier ooit zal komen is miniem. Gelukkig ziet de Culy redactie geen problemen, maar oplossingen, en dus gingen we aan de slag. Het resultaat? DIY Nutella spuitflessen!

Het enige wat je nodig hebt is een plastic spuitfles, te koop bij huishoud- en kookwinkels voor slechts een paar euro. Kies de flessen met een “tuutje”, hiermee heb je namelijk meer controle en deze kan je ook goed afsluiten.

Verwarm de Nutella in een pannetje op een laag vuur, of meng met een kopje heet water (of nog lekkerder: espresso), en vul de spuitfles met de Nutella. Schud goed en genieten maar! Gebruik je zelfgemaakte Nutella Squeeze om koekjes nog lekkerder te maken, taarten te versieren, op ijs of… gewoon zo.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.