Redactie
Redactie Inspiratie 5 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Futuristisch uiteten bij restaurant Inamo in Londen

Het Aziatische restaurant Inamo in Londen brengt uit eten gaan naar een ander niveau door een compleet nieuwe beleving toe te voegen. In plaats van menukaarten op papier of in een mapje worden deze op de tafel geprojecteerd door een enorme beamer. Op deze manier hoef je nooit meer eindeloos te zwaaien naar de obers en kan je continu genieten van de fijne avond.

Op de kaart staan heerlijke kleinere gerechtjes als gestoomde dumplings met appel en varkensvlees, krokant gebakken varkensbuik en heerlijke kip gekruid met kaneel. Een fijne fusion kaart dus, daarnaast zijn de prijzen ook fijn: je betaalt ongeveer £13,50 voor een standaard hoofdgerecht.

Inamo4

Hoewel het idee heel erg leuk en origineel is, zal het minder bevorderlijk zijn voor het gezelschap. Het blijft namelijk niet bij alleen de menukaart. Door het nieuwe systeem is het mogelijk om de tafels verschillende thema’s te geven, spelletjes te spelen en zelfs taxi’s en kaartjes voor het theater te boeken.

Wat vinden jullie van dit nieuwe concept? Zouden jullie het in restaurants in Nederland willen zien? We zijn benieuwd naar jullie mening dus laat die vooral achter, onderaan de pagina.

Inamo zit op4-12 Regent Street in het centrum van Londen, om de hoek van Piccadilly Circus 

Inamo

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.