Redactie
Redactie Inspiratie 16 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws: nu ook glutenvrij gebak bij Hema

Dat er steeds vaker wordt gedacht aan mensen met een glutenintolerantie- of allergie bewijst onze vertrouwde Hema. Sinds gisteren heeft het warenhuis namelijk glutenvrij gebak bij Hema in het assortiment.

Dit betekent dat niemand meer extra moeite hoeft te doen om een glutenvrij taartje te scoren voor die ene verjaardag of dat leuke feestje. Daarnaast is het natuurlijk gewoon fijn dat ook de mensen die géén gluten eten zichzelf af en toe kunnen verwennen met een lekker taartje.

Op dit moment heb je de keus uit een appelcakegebakje (gemaakt met roomboter) en een hazelnootschuimtaartje gevuld met crème, melkchocolade en stukjes hazelnoot.

Hoewel dit natuurlijk al goed nieuws is, hopen we dat er snel meer glutenvrije taartjes volgen. Suggesties: een glutenvrije chocoladetaart én een glutenvrije variant van Hema’s carrotcake! De gebakjes worden overigens geproduceerd in een volledig glutenvrije omgeving wat ze ook geschikt maakt voor iedereen met een glutenallergie (coeliakie).

De taartjes kosten €1,50 per stuk en het glutenvrij gebak bij Hema is tot nu toe alleen online te bestellen. Het gebak wordt in een eenpersoonsverpakking verpakt, zodat er geen kruisbesmetting plaats kan vinden.

Bron: Hema
Bron: Hema

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.