Redactie
Redactie Gadgets 5 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

Tof crowdfunding-project: betaalbaar sous-vide systeem voor thuis

Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten (bijvoorbeeld vlees) in een waterbad op een constante lage temperatuur. Heel hip op dit moment! Maar: de meeste sous-vide apparaten die op dit moment te koop zijn, zijn erg prijzig. Daar hebben twee Britten, Grace Lee en Xi-Yen Tan, de oplossing voor: Codlo!

Codlo is een apparaatje dat je koppelt aan een rijstkoker of slow cooker -het systeem zit letterlijk tussen de koker en je stopcontact in. Zo hoef je niet een compleet sous vide apparaat aan te schaffen.

Het product ligt nog niet in de winkels, maar is een crowdfunding project via Kickstarter. Je kan dus investeren in verdere ontwikkeling van de betaalbare Codlo. Het apparaat is erg easy in gebruik, compact en levert restaurantwaardige kwaliteiten, aldus de makers.

Check de video:

Check deze website voor meer informatie en om eventueel jouw bijdrage te leveren aan dit geniale idee. En wil je meer weten over sous-vide koken, we schreven er hier al eerder over. Wij kunnen niet wachten tot -ie echt te bestellen is!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.