Redactie
Redactie Gadgets 4 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Parijs in stijl: dé gids voor fijne adresjes in Parijs

Of je nu al jarenlang in Parijs komt, of er binnenkort voor het eerst heengaat; het nieuwe boek Parijs in stijl is dé gids voor fijne adresjes in de mooiste stad ter wereld (althans, wat betreft ons…).

Styliste Elodie Rambaud, die Parijs op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. De fijnste koffietentjes, de beste restaurants, goede chocolateries en boulangeries, maar ook bijzondere mode- en interieurwinkeltjes, markten en festivals. Parijs in stijl bevat maar liefst 235 adresjes die je niet in een gangbare reisgids aantreft.

Parijs in stijl is een lekker dik, hardcover boek met heel veel kaarten én een handige elastiek. Kun je eigen adresjes, visitekaartjes en meer erin klemmen.

Over de auteur

Elodie Rambaud woont en werkt in Parijs. Voor haar werk als fotostyliste struint ze regelmatig markten en winkeltjes af. Ze houdt ervan om sfeer te creëren met bijzondere voorwerpen, hippe kleding en fraaie stoffen. Lees hier een interview met de auteur.

Het boek is nu te koop voor € 19,99 in de (digitale) boekwinkel. Bekijk hier het inkijkexemplaar om alvast in de sfeer te komen!

Parijs in stijl

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.